Scheren is één van die dingen die gewoon zo vervelend zijn. Zo is het niet alleen een tijdrovend proces, maar je moet ook voorzichtig zijn om jezelf niet te bezeren. En als je je toevallig toch snijdt, prikt het als een gek! Voor wie genoeg heeft van scheren, harsen en epileren, biedt laser ontharen een langdurige oplossing voor ongewenst haar. Maar wat is laserontharing precies, en is het geschikt voor jou? Lees verder om meer te leren over deze populaire behandeling! We vertellen het je graag. 

Het is permanent 

Een van de grootste voordelen van laser ontharen is dat het permanent is. In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden die slechts tijdelijk resultaat geven, biedt laser ontharen een manier om voorgoed van ongewenst haar af te komen. En wat is er nu beter dan dat? Natuurlijk heb je waarschijnlijk meer dan één behandeling nodig om een permanent resultaat te bereiken, maar het is het op de lange duur waard! Geduld is een schone zaak. 

Het is snel 

Een ander geweldig voordeel van laser ontharing is dat het snel gaat. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, kan elke sessie maar een paar minuten duren. Een van de belangrijkste redenen waarom laser ontharen zo snel gaat, is dat het direct op de follikel gericht is. Dit betekent dat de laser het haargroei-centrum kan vernietigen zonder de omringende huid te beschadigen. Een extra voordeel? Doordat het een niet-invasieve procedure is, is er geen hersteltijd nodig. Zo kun je binnen no-time je gewone bezigheden hervatten. Dit maakt laserontharing een prima optie voor drukbezette mensen die niet veel tijd over hebben!

Het is veilig 

Laserontharing is ook veilig. Wanneer het door een gekwalificeerde professional, zoals een huidtherapeut in Rotterdam, wordt uitgevoerd, is er maar heel weinig risico aan verbonden. Het ergste dat kan gebeuren is tijdelijke roodheid en zwelling, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen een paar uur. Een fijne manier om je ongewenste haren voorgoed gedag te zeggen! 

Het werkt 

Last but not least: laser ontharen werkt echt! In tegenstelling tot andere methoden die alleen tijdelijk verlichting geven, biedt laser ontharen een manier om voorgoed van ongewenst haar af te komen. Als je een oplossing voor de lange termijn zoekt, is dit beslist dé manier. Dus probeer dan vandaag nog je haar met laser te ontharen. Je zult er geen spijt van krijgen!