Vetidral solution bevat een hoop goede elektrolyten die je paard nodig heeft om optimaal te functioneren. Wanneer paarden en mensen veel zweten, verliezen ze een hoop vocht samen met deze elektrolyten. Elektrolyten zijn essentiƫle mineralen die met bijna alle lichamelijke processen te maken hebben. Het is dus nodig om ze constant aan te vullen als je een hoop verliest. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij intensieve training of op warme zomerdagen. De handige vetidral solution is dus een slimme aanvulling bij het verlies van elektrolyten!

Bij zware inspanning

Zweten en sporten horen bij elkaar. Het is dus niet meer dan logisch dat bij veel lichaamsbeweging en hoop wordt gezweet. Extra elektrolyten zijn dus nodig in de aanloop van wedstrijden of lange trainingsperiodes. Het herstel van spieren verloopt sneller en het paard heeft ook meer energie als het genoeg van deze mineralen binnenkrijgt. Dit is natuurlijk gunstig voor de prestaties en voor de gezondheid. Omdat de handige vetidral solution in vloeibare vorm is, kan deze gemakkelijk door voer of water gemixt worden.

Van buiten en van binnen

Een goede gezondheid kan je van binnen en van buiten zien. Bij het regelmatig toedienen van de handige vetidral solution zorg je voor een optimale werking van processen binnen het lichaam. Maar voor wat je aan de buitenkant ziet bestaan natuurlijk ook hulpmiddelen. Bijvoorbeeld kerabol, dit is een vloeibaar supplement wat ook gemakkelijk door de voeding gemengd kan worden. De hoeveelheid aan vitamines en mineralen die specifiek de vacht en hoeven helpen zorgt ervoor dat de gezondheid van buitenaf ook niet te missen is!

 

De glanzende vacht is natuurlijk niet de belangrijkste reden om dit supplement toe te dienen aan je paard. De stevigheid en elasticiteit van de hoeven is bijvoorbeeld hartstikke belangrijk voor alle situaties waar je paard zich in zal bevinden. Paarden bewegen zich ten slotte op hun hoeven. Kerabol is dus een aanrader voor paarden van alle leeftijden, van jong tot oud.

 

Jonge paarden natuurlijk omdat ze veel energie hebben en waarschijnlijk goed gebruik maken van hun hoeven. Oudere paarden zullen, net als oudere mensen, waarschijnlijk zwakkere botten en nagels ervaren. Aangezien hoeven soortgelijk aan nagels staan, zal kerabol hier ook een positief effect op hebben.

Wit Paard