Een goede nachtrust is essentieel wanneer je een productief en gelukkig leven wilt leiden. Niets is zo vervelend als een nacht slechte slapen. Een matras op maat is volledig aangepast aan jouw wensen, nachtrust en de behoeftes van jouw lichaam. Dit zorgt ervoor dat je volledig uitgerust wakker wordt en meer kunt genieten van jouw nachtrust. Ben je benieuwd naar de voordelen van matrassen op maat en hoe een matras op maat precies gemaakt wordt? Lees dan snel verder, wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rijtje en leggen je uit hoe het matras wordt ontworpen aan de hand van jouw wensen en behoeftes. 

Iedereen is uniek

Ieder mens is uniek en iedereen heeft andere behoeftes wat betreft slaap. Bij Matrasatelier kun je een matras laten ontwikkelen die naar de behoeftes van jouw lichaam luistert en indien daar behoefte aan is op bepaalde plekken meer of minder ondersteuning kan bieden zodat het matras perfect aansluit bij jouw lichaam en behoeftes. Dit verbetert jouw slaapcomfort enorm. In een persoonlijk adviesgesprek wordt de werkwijze van Matrasatelier besproken en kun jij tevens jouw wensen en behoeftes bespreekbaar maken. Er zullen bepaalde dingen worden opgemeten zoals jouw lichaam en gewicht en ook zal er worden gekeken of bepaalde lichaamsdelen meer ondersteuning nodig hebben tijdens de slaap. Aan de hand van deze resultaten zal er een persoonlijk advies worden gegeven. 

Een slaapadviseur aan huis

Het kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend en duurt slechts een half uur. Mocht je op de een of andere manier niet naar de locatie kunnen komen, kun je het kennismakingsgesprek eventueel ook bij jou thuis voeren. Eén van de slaapadviseurs komt dan bij jou thuis om jouw slaap behoeftes en wensen te bespreken. Ook dit is volledig vrijblijvend en kosteloos. Op de website van Matrasatelier kun je eenvoudig een kennismakingsgesprek plannen en kun je tevens extra informatie opdoen over jouw matras op maat en de werkwijze dat het bedrijf hanteert.