Een van de beroepen die u in de gezondheidszorg zou kunnen overwegen, is een apothekerspecialist (PT). De bezetting van PT’s groeit tegenwoordig. Sommige van de dagelijkse verplichtingen zijn om te helpen bij het bereiden van medicijnen en ook om klantenservice te bieden. Ze krijgen ook farmaceutische aanvragen. Ze tellen de tabletten voordat ze de medicijnflessen labelen. Ze kunnen ook administratieve taken uitvoeren als ze worden gebruikt op een locatie waar geen apothekersassistenten beschikbaar zijn. In wezen werken ze onder begeleiding van een apotheker. Dit is een van de redenen dat de kansen van apothekersassistenten verminderen.

Begininkomen

Een apotheektechnologie moet de dosering van voorgeschreven medicijnen bepalen, mixen, tellen, taggen en op video opnemen. Degenen die op dit gebied werken, kunnen een beginnend jaarloon hebben van meer dan $ 19.000 met een prijs per uur van meer dan $ 9. Die apotheektechnologieën die in een overheidsvertegenwoordiging werken, behalen het grootste salaris van meer dan $ 39.000 per jaar met een gemiddeld loon per uur van meer dan $ 19. De belangrijkste bedrijven voor drogisterijingenieurs zijn bedrijven die afkomstig zijn uit de wellness- en ook individuele behandelingszaken. In geografisch opzicht bevindt het hoogst mogelijke werkniveau in de PT-bezetting zich in de gouden staat. De hier vermelde cijfers zijn afkomstig van het rapport van het Bureau of Labour ‘Occupational Employment and Income, mei 2010.

verschuivingen

Drogisterij-technici die tijdens weekendpauzes of buiten kantooruren werken, worden extra betaald via het schema van het wijzigingsverschil. Bedrijven kunnen hen 25 cent of meer betalen voor het werken met zaterdag, zondag of ‘s nachts.

Hoe word je een apotheektechnologie?

Als u van plan bent om een ​​beroep van apotheek te zoeken, moet u een middelbare schooldiploma hebben, als een van de eisen. De meerderheid van de staten vereist dat hun apotheekprofessionals zich aanmelden bij het State Board of Pharmacy voordat ze kunnen functioneren als apotheekspecialist bij de apotheekgerelateerde bedrijven in de VS. Kwalificatie voor een servicemonteur van een drogisterij is niet verplicht.

Het werkoverzicht van het beroep van apotheektechnologie verklaart. De werkgroei groeit gunstig. Bijgevolg zult u zeker anticiperen op het ontdekken van veel werkmogelijkheden in de toekomst. Zolang u de beste training, passend onderwijs en een aanzienlijke hoeveelheid ervaring hebt, kunt u gemakkelijk de concurrenten veroveren.